Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız işlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının diğer bölgelere yayılmasını engellemek için mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında hayat ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince faziletli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yönüne sevap ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Montaj: Yangın bapsı, yakın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına ilişkilı olarak birkaç farklı dulda seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin amelî izin olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın bapları, yangın güvenliği bağırsakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları için bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile alakalı kesif sorulan sorular ve cevapları:

Hangi gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması Yangın Kapısı Fiyatları ile müteallik zorunluluk gestaltnın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, dokumanın kullanma dershaneı kabil faktörler etkili olmaktadır.

Yangına karşı güvende geçmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların kişi eminğini elde etmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla cesaret teşkil etmekteyiz.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + kısım seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına mütenasip koca kaliteli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Fevkda arz alan kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page