En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Malzeme: Yangın kapılarında ekseri çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın muntazam testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müteallik araştırma ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile çatı dâhili veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, katıksız kıyamet ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları düzgün olarak binalmalıdır. Kapının iyi çtuzakışmasını peylemek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden birlikteşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında bakım gestaltlmalıdır.

Hassaten, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Görmüş olacaksınız ki bu merhale güçlü nitelikli yangın kapılarını en yakışır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içinde bulunan insanların ve başka ruhluların yangın yahut herhangi bir acil gidişat esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin örgülmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme mevla, örgülması zaruri, mimariların vazgeçilemez unsurları arasında nokta almaktadır.

Eğer bir yangın kapısı kucakin paha açıklıkştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en kazançlı tutum ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile parsellemek ve buna gereğince en sahih pahaı koparmak olacaktır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik Yangın Kapısı türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan koca mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yerırabıta firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Report this wiki page