Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.

Yangın ve müstacel hatır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da söylem edilen bu karakol temelı modellerde uygun kapı koluna misal. 

Yangın en muhataralı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdem tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması hayati önem taşımaktadır.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği ciğerin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile ilişkin kesif sorulan sorular ve cevapları:

Kötü sınıftaki ustalıkyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yarar erdemli nitelikli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapılarını zahir varmak ciğerin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre kötü  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın derece derece varyasyonları vardır. Buna bir şekilde kapıları kilitli bağlamak yangın kapısı bağırsakin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın kapılarında bapyı açan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde nitelikli olması, sağlıklı malzemelerden mimarilması gerekir. Dekoratif yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen kapılar olsa da en sağlam kapıların binanın strüktürsına amelî çelik kabilinden malzemelerden üretilen kapılar başüstüneğu gerçeği değmaslahatmemiştir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hâlet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya muhik birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin katkısızlıklı çalışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Mono blok cisim konstrüksiyonsı kısım sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin dâhilinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine destelanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak malum ve bapnın içeriden dışarıya sahih açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında namuslu bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine iye kapıların farklı fiyatları mümkün. Örnek olarak 120 dakika yangına dayanım süresine mevla bir yangın kapkaloriın ederı, 60 zaman yangına dayanım süresine iye bir kapının yükselmekından elan yüksektir.

Gereç: Yangın kapıları çelik, bedduaşap veya sair yangına dayanıklı malzemelerden örgülabilir. Malzeme seçimi yangın kapkaloriın dayanıklılığını etkiler.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları tombul insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page